×

Įspėjimas

JUser: :_load: Nepavyko įkelti nario su id: 896

Flag of China

KINIJOS VIZA


 Reikalingi dokumentai:

  • Galiojantis pasas (mažiausiai 6 mėn. po grįžimo);
  • 1 spalvota nuotrauka;
  • Aviabilietų orginalas arba kopija;
  • Anketiniai duomenys*

 

Padaroma per


Vizos tipas

2 – 4 darbo dienas 

Antradienis – ketvirtadienis

Ketvirtadienis - antradienis

6 darbo dienas 

Antradienis – antradienis

Ketvirtadienis - ketvirtadienis

Vienkartinė turistinė iki 90 d. (šalyje galima išbūti iki 30 dienų)

 

134 €

 

108 €

Dvikartinė turistinė iki 180 d. (šalyje galima išbūti 2x30 dienų)

 

148 €

 

121 €

 

Konsulate dokumentai priimami:

  • Antradieniais
  • Ketvirtadieniais.

   

  • Telefonas: (8-37) 32 01 52
  • Mobilus telefonas: 8 616 46511
  • El. paštas: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
  • Adresas: K. Donelaičio g. 91, Kaunas 44251, Lietuva

 

užklausos